fbpx

Redaktionell webb

Jag har nu 20 års erfarenhet av redaktionellt innehåll på internet.

2000 var jag med och lanserade Tasteline.com. Där jag sedan arbetade i 9 år. Gjorde formgivningen av hemsidan senast 2008 och formgav en iPhone-app. Agerade beställare mot konsulter i flera större utvecklingsprojekt. Vi producerade aptitretande innehåll och jag verkade som bildredaktör för webbplatsen när den växte från 0 – 250 000 besökare i veckan. Bildredaktör, fotograf och redaktör för dryckavdelningarna.

2010 till 2012 byggde jag upp och etablerade webbyrån W4 – en digital designbyrå för tidningsbranschen. Arbetade praktiskt med digitala strategier, utveckling av webbnärvaron och webbdesignen för tidningar och redaktionella kunder. Anlitad som föreläsare. Lanserade 14 nya webbplatser som kundansvarig projektledare och hade rollen art director i 8 av dem. Företaget finns kvar och heter idag W4 Wounderfour.

2013 – 2016 fortsatte jag på den digitala byrån Nansen och innehållsbyrån Iris Media. Efter den sista tjänsten som VD på Iris Media arbetar jag nu som frilans och arbetar i Gig-form. Hinkvis med erfarenhet koncentrerad till en liten personlig verksamhet. För dig betyder det en digital byrå i miniatyr. Enkelt och smart för både dig och mig.

Jag gör visuella identiteter, redesign, formgivning av tidningar och webb. Och arbetar med Squarespace, Wordpress och Drupal. Har även erfarenhet av Wix och Episerver. – Samt naturligtvis tidningars närvaro i sociala medier.

Jag kan hjälpa er också

Skriv en rad så kan vi boka kaffe eller lunch.

Shopping Basket