fbpx

Lägg till din rubriktext här

Utställning av måleri från Lofoten 25 nov – 1 dec 2023

6 november 2023

Utställning av måleri från Lofoten 25 nov – 1 dec 2023

Varmt välkomna att se min utställning med oljemåleri från en inspirationsresa till Lofoten 2023.

Öppettider:
Lördagen den 25
Söndagen den 26, 11:00-16:00
Vardagar 27/11-1/12 12:00-19:00

Hitta hit:
Adressen är Friggavägen 32.
– Hörnet vid torget i Lidingö Centrum som tills nyligen varit H&M:s lokal. 

Jag tömmer min ateljé i Gåshaga på Lidingö på den senaste tidens nya verk – och ställer ut dem under den här pop-up-utställningen i H&M:s gamla lokal i Lidingö Centrum.

Måleriet är de första resultaten av en resa till de yttre öarna i Lofoten, där jag tillbringade andra hälften av maj i år. Helt fantastiska platser och ett väder som får en att känna sig väldigt liten – och inte sällan ganska kall.

Lofoten har flyttat fram mitt måleri mot en delvis ny teknik och ett nytt seende, den här utställningen kan ses som en första glimt av vara jag tror att jag är på väg och som säkerligen kommer att kunna spåras i kommande måleri. Jag ser fram mot att dela det med er! Och ett extra tack till Britt Paus Minnesfonds resestipendium som bidrog till studieresan.

URVAL AV MÅLNINGAR

Bilder från resan till Lofoten

…inklusive en del uppslag till kommande målningar.

Missa inte vår samlingsutställning med föreningen Lidingökonstnärerna veckorna innan detta. Från den 10 till 20 november ordnar vi i föreningen Lidingökonstnärerna en samlingsutställning i samma lokal. I mitt fall med en annan kollektion. Välkomna att se det också!

Varukorg
sv_SESvenska