fbpx

Lägg till din rubriktext här

Nillus fick en komplett sajt på mindre än en vecka

21 februari 2017

Nillus fick en komplett sajt på mindre än en vecka

På Lidingö krånglar vi inte till saker. Ett litet effektivt företag (jag) gör en snygg och enkel webbplats för ett annat litet effektivt företag (Nillus). Total arbetstid från formgivning till kodning och lansering: strax under en vecka – och prislapp därefter.

Formgivningen har till stor del växt fram direkt i HTML och CSS. Jag har alltså kringgått den traditionella rundan med att ta fram mockups och konceptskisser som efter att de formellt godkänns utgör underlag för designkoden och sedan slängs. Den här förenklade designprocessen är fullt genomförbar i små och mellanstora projekt – jag skulle säga att det rekommenderas för mindre och så här överblickbara projekt.

Den nya sajten nillus.se är bestyckad med WordPress för innehållshantering. Ett lättanvänt verktyg för uppdatering av webbplatser, installerat bakom ca 77 miljoner sajter.

Presentationen är gjord med nyinköpta, välgjorda verktyg söm gör mitt arbete med att leverera en snygg och smart utsida till webbplatsens besökare mycket smidig.

Varukorg
sv_SESvenska