fbpx

Lägg till din rubriktext här

Webbplatser, appar, användarresa och en uppdaterad grafisk profil för Cooach

12 april 2023

Webbplatser, appar, användarresa och en uppdaterad grafisk profil för Cooach

Under vintern har vi, ett team utspridda över Europa arbetat intensivt med att skapa en användarresa mot en otroligt intressant värld.

Cooach erbjuder tjänster som ni både känner igen och inte känner igen. En hel portfölj med service som enkelt kan sammanfattas som – allt du behöver för tillväxt i ditt bolag. Du fokuserar på det du startade företaget för att göra. Cooach stöttar dig med stödfunktioner på högsta nivå, paketerade och skalbar för små och mellanstora bolag på väg uppåt.

Jag har sedan förra året agerat som företagets formgivare, frilansande såklart. En av drygt 80 giggare. Teamen är bolagsjurister, ekonomichefer, HR-experter, marknadsförare och specialister på kundinsikt. Alla är relativt seniora och injicerar en stor mängd erfarenhet i verksamheten och dess växande kundföretag.

I november satte jag en uppdaterad grafisk profil för företaget och under januari-mars i år har jag tagit hand om allt visuellt när vi utvecklat en ny platform för köp av de här tjänsterna digitalt, med onboarding genom single sign-on och köp av administrationstjänster, CFO, CMO och andra nyckelroller till ditt företag på den nivå du behöver, ner till per timme. Allt detta kan klickas hem i portalens shop. Och i alla lägen har man även en personlig kontakt i bekväma och smidiga onlineverktyg.

Jag ser det här designuppdraget som ett av de roligaste projekt jag gjort. Att formulera och visualisera en typ av köpprocess som inte tidigare gjorts av någon. Med en varsamt uppdaterad grafisk profil och färgpalett samt för omväxlingsskull standardtypsnitt ur Google Fonts i stället för mina grekiska och spanska favoriter bland typsnittstecknare. Mindre arty kanske, men det funkar.

Med Cooach kan man nu på allvar bygga upp sitt företag som en i första hand digital arbetsplats. Inga lösa trådar. Allt från HR, Ekonomi, finansiering, bolagsjuridik – till modern, digitalt driven och säljorienterad marknadsföring är med. Ett komplett företag, helt digitalt och otroligt smidigt.Här är webbplatsen – utforska den!

Cooach.io startsida

Grafisk profil

Exempel från Cooach webb

Varukorg
sv_SESvenska