Bekräftelse

När din beställning är emottagen skickas en e-postbekräftelse med din beställning information. Den skickas till den e-postadress du angav när du registrerade dig. Där bekräftas också att din betalning har gått igenom. Jag ber dig att spara orderbekräftelsen att ha till hands vid eventuella frågor om din beställning.

Security

Betalningen genomförs med DIBS checkout. När du betalar med ditt kreditkort så att du ombeds ange kortets utgångsdatum och CVC-kod. Kortdetaljer lagras inte hos mig.

Leverans

Normal leveranstid för inramade verk är ca 7 arbetsdagar. Leveranstider för inka inramade tavlor och tryck är kortare. Jag använder vanlig postleverans, men de flesta orrar är att stora för postlådor och hämtas hos närmaste postserviceställe.

Kan jag ändra eller avbryta min beställning?

När du köper varor på nätet du hav utökade rättigheter att avbryta och returnera varorna. Du kan avbryta köpet i 14 dagar efter att du tagit emot varan. Om du vill ändra eller avboka din beställning måste du kontakta mig. Det är lätt gjort via e-post eller telefon. 

Godkända ändringar kommer att bekräftas av e-post så snart som möjligt.

Om annulleringen når mig efter beställningen har lämnat oss, måste du betala för returfrakten.

Skadade varor

En osannolik händelse, men om något du köper har fel eller är skadat ber jag er att kontakta mig omedelbart per telefon eller e-post. Jag ser gärna att konstverket och förpackningen förblir intakt, så att vi tillsammans kan ta reda på vad som har gått fel. Eftersom detta är konst så är varan ofta unik och bara i ett exemplar. Därför kan man inte alltid likt vid annan onlineshopping ersätta varor rakt av. 

Annan information

För i information, samt fel i specifikation, är alltid en tråkig historia för båda parter. Jag granska personligen alla konstverk innan leverans för att säkerställa att de (från min sida) håller avsedd kvalitet, men naturligtvis jag tacksamt emot feedback. Alla bilder och konstverk som visas på nätet är att ses som återgivna i foto och jag kan inte garantera att den fotograferade bilden speglar konstverkets exakta färg och struktur.

Policy

Den personliga information som du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt medgivande. Vi använder endast dina uppgifter för att ge dig en bekväm, bra och jämn service.

FORCE MAJEURE

I händelse av naturkatastrofer, strejker, regeringsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter och händelser utanför vår kontroll som inte rimligen kunde ha förutsetts och som påverkar avtal och åtaganden från vår sida på ett sätt som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal / utfästelse, befrias säljaren från förpliktelser att fullgöra nämnda avtal / åtagande.